Novi Sad
01.07.2011.
06:46 > 07:56
UO RTV Vojvodine imenovao je Sinišu Isakova za generalnog direktora.
  • Joca Podbara

    02.07.2011 20:48
    hocu da izadjem na televizor ja? Stvarno? A vi ka
    ZNAČI, SAD ĆE DA ZAPOŠLJAVA SAMO ONE MALE LIGAŠE I LIGAŠICE NA TELEVIZIJU!!! Baš lepo, to će biti SMEHOTRESNO GLEDATI! Možda stvarno podigne gledanost! :D
  • Zoran

    02.07.2011 20:43
    PROVIDNO
    Dosadni ste svi. Sve je ovo više nego očekivano i predvidivo. I vec se zna da ce posle izbora 2012. na njegovo mesto doci onaj Miki Milosevic. I taj ce doci i otici, i nista novo, i tako redom i opet.
  • Zoki NS

    02.07.2011 18:18
    ON JE FUNKCIONER LSV!
    Zašto u ovoj vašoj vesti nigde ne piše da je ovaj novi direktor RTV ujedno i funkcioner Čankove LSV, što ne bi smelo da se desi, mora biti nestranačka ličnost!!! A, i RTV je Radiodifuzna ustanova svih građana VOJVODINE, a ne samo njih 5% ligaša!!!!!
  • mihajlo

    01.07.2011 14:46
    Stotaka internet je najbolji radio.Slušam ga redovno .To rade tri iskusne novinarke , nema politike , samo kultura , zanimljivosti .Sretan sam što to postoji.Ali kako će se prema tome odnositi ovaj partijski čovek ne znam?
  • Pitanje

    01.07.2011 12:47
    Pa Sremac, koliko ja vidim, niko se od tih ni za ič ne izdvaja da se ne bi opet postavljalo pitanje 'a zašto ne onaj drugi?' da je postavljen neko od njih. Sve se opet svodi na lajanje na prezime. A ne bilo mi pogrešno shvaćeno, ti bi mogao malčice da poradiš na pravopisu za sedeći put, pa da ga znaš barem toliko koliko se razumeš u tv radnike.
  • manager

    01.07.2011 12:47
    kadrovanje
    O čoveku koji je izabran ne znam ništa pa to neću ni da kometarišem. Bitno je samo jedno, da li će on oko sebe staviti pošten, dobar, mlad i pametam kadar ili će opet izabrati "vezane vreće", koje ništa ne mogu da urade.RTV je prepuna pijanaca, neradnika, dolazi na posao ko kako hoće, a za sankcije se čeka "nova sistematizacija". Ovaj izgovor je dobro poznat u svim firmama, kad god ne možeš nešto da sprovedeš ili nećeš, okrivi lošu sistematizaciju ili ne donošenje iste. Prebaci krivicu na tamo nekog drugog.Pre određenog vremena imenovani su neki mladi ljudi, za neke pozicije, a čemu oni služe, niko ne zna.A pritom ništa ni ne rade niti mogu da donesu bilo kakvu važnu odluku.Mislim da su sklonjeni sa starih pozicija, da ne smetaju. E jadni smo mi i dok je tako nema ni dobrog programa.
  • Сремац

    01.07.2011 11:34
    ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ
    Јесте пријатељу ово мали град,о човеку ништа незнам ни добро ни лоше.Знам само да у овом граду поред Блаже Поповића има један Саша Филиповић,један Мики Вукашиновић,један Драган Гузијан,једна Нина Мартиновић,једна Тања Војтехоски...јел треба још?Подлипеца,Поповића и осталих.Неко написа има човек факултет,није молер,па и директор Водовода има факултет "а пада у ватру" као да је шлосер.
  • Stara garda

    01.07.2011 11:33
    Moje najiskrenije čestitke na izboru Siniše Isakova.

    Moj otac je radio za tu kuću maltene od njenog osnivanja kao reditelj, i kada su bila dobra i kada su bila loša vremena, a nije bilo čoveka koji nije cenio njegov rad, talenat i znanje potrebno za taj posao. Da je danas živ, bio bi zadovoljan ovim izborom jer je Sinišu uvek smatrao dobrim radnikom i profesionalcem koji svoje znanje o televiziji kao sistemu (i to ne samo sa inženjerskog aspekta) drži u malom prstu i ima puno osećaja i iskrene posvećenosti za taj posao.
    Eto, doživesmo da se na čelu RTV-a, posle mračnog dvodecenijskog perioda, konačno dogodi pravi čovek, jedan od onih kojima su, posle "Jogurt" revolucije, jedva čekali da zapuše usta i vežu ruke da bi mogli od tadašnje RTVNS da naprave nešto čega se svi sramotimo i što služi za sprdnju po procentu gledanosti i kvalitetu programa.
    Samo se nadam da će Isakov pronaći način da RTV digne iz mrtvih, što je, u današnjem spletu materijalnih i političkih okolnosti, jako teško, čak i za najboljeg i najsposobnijeg.
  • Pitanje

    01.07.2011 10:51
    S obzirom da je ovo mali grad i da se sve zna, ja bih voleo da se neko javi i da konkretno kaže ako zna bilo šta loše o ovom čoveku. Koliko ja znam (a ne tvrdim da znam baš sve na svetu), toga nema, a dobrog da se čuje ima - što znači da su sve ove priče o LSV, prezimenu, nepotizmu i ostalom najobičnije laprdanje.
  • 01.07.2011 10:39
    1ns
    Ja hocu stvarno NASU TV Vojvodinu, bez dodatka Dnevnika RTS, bez kojekakvih RTS repriza na TV Vojvodina
    Da li RTS u svom jutrnjem programu daje informacije i o Vojvodini NE,e tako ja necu da gledam informacije i Svrljiga,i ostali gradova a najmanje iz BG
  • travarica

    01.07.2011 10:12
    ne plaćam pretplatu zašzo?plaćam sbb dosta je a rts ne gledam.počeću da plaćam kad RTVojvodina bude imala dramski i filmski program odnosno igranu strukturu ko kadgod
  • 01.07.2011 10:12
    Nije pravi predstavnik svoje partije ciji clanovi zavrse fakultet preko noci iz fotelje, da ne pominjem koji...
  • @Sremac

    01.07.2011 08:27
    Potpuno se slažem sa Vama. Uništeno je sve ono što je valjalo - Stotka, NS Plus i Treći kanal.
  • TT

    01.07.2011 08:06
    dipl ing
    obrazovan čovek, bar nije neki moler pa ćemo videti šta će i kako raditi. ima predispozicije za to, što se obrazovanja tiče.
  • david

    01.07.2011 08:04
    xx
    dokle vise sa partijskim kadrovima ??? ,
  • Aca

    01.07.2011 07:46
    Bravo za lozu Isakovih,svuda ih ima...
  • 01.07.2011 07:38
    ja pretpalatu neplacam nek se finansira od njegovih novaca, ima vise nego ja
  • Sremac

    01.07.2011 07:27
    KOME DA PLAĆAM PRETPLATU ?
    Radio sam prestao da slušam od kad su ukinuli STOTKU,
    TV - naše programe slabije gledam od kad su ukinuli NS PLUS.Redovno plaćam SBB i TV pretplatu,o jednoj ću ozbiljnije razmišljati.Inače protiv smena nemam ništa,ako su u funkciji gledalaca-slušalaca,ali AKO SU ONE POLITIČKE, ONDA UMEM DA SE NAJEDIM,A NAJEDIO SAM SE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna